Hverdagen i Mariehønen

Hverdagen i Mariehønen

Da jeg selv elsker at være ude, vil jeg så vidt muligt, ud med børnene hver dag. Vi bor tæt på et dejligt grønt område, med stier vi kan gå på, og en dejlig legeplads. Jeg har også en dejlig have med legehus, gynger, sandkasse, og en masse køretøjer. Er det en dag ikke muligt, at komme ud pga af vejret, har jeg meget legetøj indenfor, og hvor vi f.eks kan lave følgende aktiviteter.

Bage boller, tegne, male, læse bøger, bygge med LEGO, høre musik, danse, synge, lave gymnastik, lege med togbane, lege med dukker. bondegård, dyr, puste fjer osv.

Der er dage, hvor børnene bare har brug for fordybelse indenfor, så tager vi en stille dag inde. Aktiviteter efter alder. Jeg holder fast i traditioner, jul, påske, hvor vi laver aktiviteter derefter. Slår katten af tønden, og spiser fastelavnsboller. osv.

Udflugt en gang om året, sammen med andre private børnepassere.

2 gange om mdr. er vi i Brylle Fritidscenter, hvor vi leger, synger, løber, hopper, øver balance, spiller bold mm. Sammen med andre private børnepassere. Her afholdes bl.a. bedsteforældredag, fastelavn og juletræsfest.

Kollega

Jeg har et par kollegaer, som jeg laver aktiviteter med. Vi går tur sammen, vi går på besøg hos hinanden, så børnene vænner sig til andre børn. Vi holder legestue hos hinanden på skift, ca 9-12. hvorefter vi går hjem og sover til middag.

Børnehaverne

Mine kollegaer og jeg har et godt samarbejde med Agerholm og Brylle børnehave. Vi deltager i aktiviteter i børnehaverne. Det kan være, at gå i gårdbørnehaven og se dem fordre dyr. Så tager vi madpakken med. Eller i Brylle børnehave på legepladsen og spise madpakker.

Børnene lærer at dække bord, tage fodtøj, overtøj af og på, da de jo gerne vil hjælpe til, når de når en hvis alder. Det er også vigtigt, at forældre giver sig tid til, at barnet evt. selv vil. Barnet bliver glad, når det selv kan.

Mit mål

Mit mål, er at gøre det enkelte barn klar, både sprogligt, motorisk og socialt, så det er klar til børnehave. Opdragelse med hjertet.

Fordele ved en privat pasningsordning

Man ved altid hvor ens barn skal passes, ved at vælge privat. Det er altid den samme person, som tager imod jeres barn.